medeltidem

hey, man betalar drygt tusen kronor av sin årsinkomst till svenska kyrkan varje år om man inte går ur. till saken hör att man fram till 1996 skrevs in automatiskt som medlem vid födseln.
samtidigt ska de införa en kvinnlig motsvarighet till "herrgårman" som ör på vägskyltarna till övergångställen.
vilket modernt samhälle vi lever i.

i call you the party people of stockholm

Vi åkte ner några stycken till norrköpen för att visa dom hur bra vi är på att festa.
Norrköping var sköna och bodde i världens mysigaste lägenhet men dock var klubben vi skulle på inte lika skön. Det var nämligen ca. 20 personer där. bara.
så vi beger oss ut i natten för att byta klubb. men istället för att hitta klubben så hittar vi smk och fest i konsthallen.
det var en fin natt.

sjuuk

Jag har blivit sjuk och det är skönt med tanke på senaste tidens sömnvanor.
Vissa klarar ju att sova minimalt och kan festa flera dygn i rad utan att bli trötta, men jag tillhör inte den sortens människor. Jag behöver mina 9 timmar varje dygn för att orka vara glad och trevlig. punkt.

Sen att jag brukar få för mig att sömn är för bebisar är en helt annan sak.

Som i lördags efter att ha jobbat festvåning. stället för att åka hem och sova som vanliga personer drar jag iväg til, peter med några öl och sitter uppe till sex och snackar sex.

joppa

Mina favoritsysselsättningar brukade vara att supa, knulla, käka och sova. Nu jobbar jag istället. Kul liv.

högkonjunktur

Varför kommer allt bra samtidigt? 
Nyss var jag fattig, småfet och ensam.
Och nu plötsligt har jag jobb och pengar, ett sexliv och samtidigt har jag tydligen gått ner i vikt eftersom jag kommer i mina favoritjeans igen.

Det skulle vara mycket bättre om allt kom lite mer jämt. 

Eller är det så att när man jobbar så får man pengar och blir smal av allt springande och då drar man till sig män? eller?

-

Idag var jag nära att åka vilse i haninge och apropå det hatar jag pendeltåg och har bara ätit två mackor idag. Sucks to me me.

tappa kontroll på ett positivt sätt

Det är underligt hur ett par okända läppar och några obetydliga foton kan få mig att tappa fattningen. Och vart kan man egentligen köpa en spegel?

RSS 2.0