turning the page

Just nu njuter jag av min sista timme hemma. Det är faktiskt första gången på länge som jag faktiskt känner mig nöjd här och jag är rädd för att det beror på att min far inte är hemma. Jag funderar lite på det här med kärlek och då särskillt på kärlek till en förälder. Är det något som kan ta slut sådär utan anledning? Eller vad är kärlek egentligen?
Kanske att det tillochmed är så att man älskar till exempel föräldrar bara för att man borde och inte för vad de gör för en.
För om en vän hade betett sig som min pappa hade jag aldrig haft respekt för honom eller henne i så många år utan att fått något tillbaka.
Trots denna nya insikt mår jag inte dåligt. Det känns tyvärr naturligt eftersom jag aldrig litat på honom.

En lista som alla andra har

1. Jag har insett att min senaste kyss...säkert var något drägg på peace and love med oborstade tänder.
2. Jag lyssnar på... bright eyes.
3. Jag pratar... dålig engelska.
4. Jag tycker om... min pappas skjortor.
5. Min bästa vän är... lite olika från time to time.
6. Min första riktiga kyss... var faktiskt med en pojkvän.
8. Jag avskyr när folk frågar... saker jag inte kan svara på.
9. Kärleken är... bara massa kemiskt som gör att man blir kåt och konstigt.
11. Jag gillar att... sova i min dubbelsäng efter en festival.
12. Jag kommer aldrig att... bli lång.
13. Jag är hemligt förälskad i... min drömbild av kärleken kanske.
14. Sist jag grät var... på grund av någons alkoholvanor.
15. Min mobiltelefon är... äcklig.
16. När jag vaknar på morgonen... vill jag ha massa kaffe.
17. Innan jag går och lägger mig... funderar jag på sånt jag inte tycker om.
18. Just nu tänker jag på... att mitt huvud känns som bommull.
19. Bebisar är... livsfarliga.
20. Idag har jag... åkt tåg.
21. I kväll ska jag...SOVA.
22. I morgon kommer jag... sova för länge och åka hem till peter och försöka tagga till inför Werchter.
23. Jag vill verkligen... aldrig mer sova i tält.

kärlek i borlänge

Peace and love var bra och thåström var bäst.  Nu ska jag powersova i ett dygn och sedan dra till Rock Werchter. Jag borde sova men kan inte sluta vara taggad.
Tare lugnt i Sverige när jag är borta. Särskillt alla min vänner på Arvika. Peace out.

Jag vill bara gå och lägga mig så det kan bli imorgon.

 
Idag har vi målat den obligatoriska campflaggan och "bakat" bullar och kakor samt kokat saft. Vi är nämligen medlemmar i mormors kamp, detta som en hyllning till våra kära mormor felicia. Kom förbi så blir ni bjudna på fika och kanske även en av Felicias berömda morötter.

Det ända negativa nu är att jag inte kommer kunna träffa vissa människor på cirka två veckor. Jag kommer särskillt sakna Christofer och Jos. Men jag får väl överleva kanske.

nervös

Efter ett flertal festivaler borde man vara rätt cool, men jag är inte den som är man.
Jag är den som springer runt som en galning och packar flera dagar i förväg. Jag är den som inte kan sitta still av nervositet och glädje. Jag är den som aldrig kommer tröttna på festivaler helt enkelt.
Imorrn bär det alltså av. Peace and love blir första och sedan direkt till Rock Werchter i Belgien. Jag är pepp helt enkelt.

För övrigt har jag nu officielt givit upp att försöka förstå mig på personer, även inkluderat mig själv. Människor är oförutsägbara och rätt fittiga så det är absolut ingen mening att lägga ner någon energi på det. Tack och hej, vi ses i leran och den dräggiga fyllan.

magic mushrooms

Min intrenet fria sommar blev kortare än jag trott tack vare en pojkvän med magiska fingrar (och troligen ett enormt datorkunnande..). Därför fortsätter jag blogga som vanligt. Förutom när jag har bättre saker för mig som att exempelvis åka till belgien och se The Racountears och Radiohead.

midsommar osv

Min midsommar spenderades enligt gammal svensk tradition. På morgonen åkte jag och mina vänner ut till skärgården för att dansa runt midsommarstången, köra femkamp och äta jordgubbstårta. Efter det krökade vi oss redlösa och spelade kubb. Kan det bli mer svensk midsommar?

hemskt mycket hej

Nu tänkte jag säga hej i bloggen för första gången på länge för det hemska har nämligen inträffat - vårt internet är trasigt. Därav kommer min blogg stanna upp under sommaren. Men det gör inget för man ska ändå inte sitta vid datorn på sommarn.
Vi hörs i höst eller när jag kommer åt en dator.

update

Plötsligt taggade jag till igen. Detta medförde att jag hamnade på ett studentflak och självklart blev dränkt i öl. Till på köpet kom jag hem full som en kastrull. Detta gjorde min kära mor mycket, mycket upprörd eftersom vi skulle gå på min yngsta systers skolavslutning i min gamla mellastadie skola.
Det kändes som våldtäkt av min barndom att vingla runt på min gamla skolgård och röka. Men ändå nostalgiskt.

Sen fick jag äntligen sommarlov, på riktigt, eftersom jag slutade jobbet. Detta firades men en baba sonic kväll á la fjortisfylla. Jag hade trevligt med erika och poparna trots för mycket alkohol och ett mycket litet problem.

Dagen efter åkte jag tillsammans med den andre bakfulla blondin och Jonatan till åland med eckerölinjen. Tyvärr blev resan lugnare en förra gången eftersom vi varken fick köpa starksprit eller kröka på båten.

Idag ska då min kära vän Christofer ta studenten och förhoppningsvis är det röj. Mer om det sen. Har för övrigt flyttat hem till Peter nu eftersom jag inte orkar vara hemma under visningarna av huset.

Ond cirkel

Jag har hört att jag behöver vila upp mig, och visst är jag trött. Faktum är att så fort jag kommer i närheten av en säng faller jag i sömn, dock störs den av diverse drömmar som alltid har samma tema.
Det brukar vara en sjuk blandning av konstiga fester, ångestframkallande sex och mitt i det massa catering och smörgåstårtor om vartannat.
Häromnatten skulle jag exempelvis hooka med en kille men mitt i sexakten kommer jag på att jag inte beställt räkor och creme fraiche, så vi fortsätter samtidigt som jag på fyllan börjar ringa upp matleverantörer för vi kan ju inte ha sex utan dessa viktiga ingredienser. Tydligen var det inte alls till någon smörgåstårta utan räkorna och creme fraichen var till våran sexakt...
Som tur är vaknade jag där och slapp uppleva  räksex, tack och lov!

Men jag antar att det är sånna här drömma man får av att, sju timmar i streck, fem dagar i veckan, springa runt och försöka fixa catering samtidigt som man försöker få ett café att funka.
Varför jag undermedvetet blandra in maten i mitt sexliv är dock oklart, det ända jag vet är att sommarlovet som börjar på onsdag är välbehövligt för mig.

Ingenting

Jag tänkte ta en paus från mitt liv nu. Därför kommer inget knasigt hända och därför kommer jag inte ha något att skriva om.
Men jag kommer komma tillbaka någongång - bättre, galnare och roligare än någonsin. För detta är det livet jag vill och tänker leva, men det går inte just nu. So long.

update

Den senaste tiden har jag sysselsatt mig med att bland annat :
missa bussar med urladdad mobil och oroat halva världen
firat en nybliven 18åring
varit när att börja gråta när väckarklockan ringde
känt mindervärdeskomplex för min systemkamera
slutata mitt andra år på gymnasiet och skippat skolavslutningen.

Men trots att jag är på toppen av mitt liv kan jag inte låta bli att störa mig på detaljerna. Men ge mig en cigarett och en öl så ska vi nog se att det löser sig.

Turistbränna

Jag har en vana, eller snarare ovana, att sova bort hela dagarna. På helgerna är jag ute hela nätterna och sover om dagarna och på vardagarna jobbar jag för att sedan komma hem och decka. Detta tycker min solmissbrukande moder är förargligt, sova i detta väder är något som borde straffas med tortyr, enligt henne.
Därför tänkte jag idag mildra mitt dåliga samvete och gå ut och sola lite på eftermiddagen. Det resulterade i att jag efter en halvtimme var röd över hela kroppen. Jag skulle fått ut mycket mer av ett par timmars sömn.

Steady as she goes

I fredags var jag på Åbbes mottagning och drack för mycket vin. Blev även dränkt i vin av min kära vän Christofer. Sen var det ut i natten som gällde och en massa mystiska klubbar.
Sedan kom lördagen, vilket bedydde att Alldeles hade spelning. Det betyder att dessa söta och snälla små pop-pojkar fuckar ur på scenen. Dagen till ära drog de upp halva publiken på scen och där röjde vi tills de som annordna spelningen kastade av oss. Nu får Alldeles aldrig mer spela på Ekerö igen.
Sedan drog alla, vuxna som minderåriga, på svartklubb i Högdalen. Det var lite mystiskt men kul. Kvällen avslutades med cigg och Peters sista bärs på taket till lokalen.
Nu sitter jag här och äter för första gången i mitt liv Ben & Jerry's. Det är defenetivt inte den sista.

RSS 2.0