party

Jag vill bara säga att jag är på lottas överraskningas artomårsfest. Och att Alondra deckade vid halv sju, fy fan vad hon kan supa snabbt. Jag ska nu bli mycket mycket berusad och så, förakta mig icke trots att klockan endast äe halv nio för vi taggar inför sommarens festivalrer. pusshej

Min lugna kväll...

... gick otroligt dåligt. Hade tänkt att sova runt tolv timmar, men icke. Kvällen började iallafall på Plezuro,Youth and Student travels spelning och gratis vin. Sedan var en liten Mia glad. Så det var bara att fortsätta med krogen dit jag även fick med mig mina underåriga vänner. Där kände jag mig lite.. lurig så jag tiggde till mig drinkar resten av kvällen. En gratis fylla är en bra fylla. Puss.

en ny drog

Jag tror jag har hittat min passion i livet, Lost. Det är med en nästan sjuklig insivitet jag kollar på avsnitten och om någon kommer och stör mitt tittande måste jag verkligen anstränga mig för att låta trevlig. När jag kommer hem ska jag ladda ner säsong 2 och 3, sedan kommer ni inte se något av mig på veckor. Men lost är allt jag behöver, så tyvärr.

För övrigt så kan korta personer gå snabbare än långa, det ni.
För övrigt2 så var alldeles grymma trots att bara jag, felicia och eve var taggade. 


r e k l a m

Alldeles.. Alldeles underbart.

http://www.myspace.com/alldeles

småpojkar

Det är tydligen populärt bland flickor födda år 1992 att dejta pojkar födda 1993. Jag tyckte väl att det lät lite knasigt och så, som någonting man skämtar om men aldrig genomför. Men så såg jag det omtalade paret på bussen idag och chocken var total - pojken kunde varit hennes lillebror. Men sedan slog tanken mig som en blixt, eller som en uppenbarelse. Skulle det inte vara pratiskt med en liten kille? Om han exempelvis skulle bli för ettrig och jobbig skulle man ju bara kunna lyfta upp honom på ett högt skåp tills han lugnar ner sig lite.
Dom är allt bra smarta, dom där sönderblonderade 92:0rna.

Funderingar om fett

Jag har tänkt på en sak... Jag har tänkt på öl. Jag har tänkt på ett rykte om öl som säger att en öl är som en bigmac meny om man räknar i kalorier.
Jag dricker cirka tio öl varje vecka, det vill säga tio big mac menyer. Är detta verkligen möjligt?
För tänk om jag slutade med ölen, det skulle ju nästan vara att halvera veckans kalori intag. Skulle jag bli hälften så smal då?

tankar i natten

Människor och deras påverkan på våra liv är facinerande och skrämmande. Tanken på att någon du träffar för första gången imorn kan bli en vän för livet samtidigt som din närmaste kan svika dig om en månad gör mig livrädd. För lika gärna som personen du möter i morn kan bli en själsfrände kan även denna någon bli personen som ger dig de djupaste såren. Det får mig att vilja stanna inne och undvika människor, för jag vill själv planera vad som ska hända och vem som eventuellt ska såra mig.

r e k l a m

Gjorde precis om Christofers blogg. Så jag tänkte bara göra lite rekalm för mig själv och be er om synpunkter på designen.

barnslig nostalgi

Jag måste erkänna att det är en enorm fördel att vara äldsta barnet när det gäller traditioner, speciellet när det gäller påsk. Det har liksom blivit helt naturligt att "påskharen" gömt även mitt ägg ute i trädgården, helt naturligt för mig att följa lapparna med instruktioner som för mig närmare målet. Allt med ett barnsligt leende på läpparna och ursäkten att "jag gör det bara för mina syskons skull".
Dock har minsta systern på senare tid blivit äldre och gömda påskägg är inte längre lika självklart. Så jag och Lotta blev helt enkelt tvugna att svälja våran stolthet och berätta för mamma att vi faktiskt vill ha våra ägg gömda när vi vaknar på påskaftons morgon.

För trots alla vilda krogkvällar, hemmafester och vad nu dagens ungdom hittar på, så finns det inget jag uppskattar mer än att få känna mig som ett litet barn igen.

En lång fredag

Dagen började alldeles för tidigt med  tanke på att det är första lovdagen. Redan vid nio var jag upp och sjöng för min syster som fyller år. Sedan har jag bara suttit och myst i Dannes underbara stickade tröja, varit otroligt bakis och dryg mot alla. Har också fikat en massa, stickat en halsduk och diskuterat stavningen på believe med Lotta.
Jag har under hela mitt liv trott att det stavas "belive", men icke.

Man kan alltsåhinna med mycket under en hel dag hemma, något jag eventuellt ska testa på någon mer gång.

stackars liten

Jag vet att det är ett oerhört uttjatat ämne, så laaaast year alltså. Men jag kan bara inte låta bli att tycka synd om henne. Jag vill bara ge henne en tröstande kram, berätta för henne att skönhet faktiskt kommer inifrån. För det är stor skillnad på att bli kallad Miss Piggy och att verkligen vara hennes dubbelgångare.

http://www.schulmangruppen.se/upload/kkkk.png

Kaffe och frånvaro och lördag

Idag hade jag min sista lektion i matte b. Det gick ut på att vi fick reda på resultaten från natinella proven och sedan fick vi fika. Min lärare var besviken på mig för att jag bara fick ett G, G som i (bara) godkänt. Paradoxalt nog var hon farcinerad över att jag lyckats uppnå detta G med tanke på att jag har högst frånvaro i hela gruppen.

Så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det egentligen. Kaffet och kanelbullen var iallafall gott. På en onsdag!

På tal om onsdag är det ju lill lördag, så jag hopppas att vi ses därute i Stocholms Vilda Nattliv.

Omdöme i grafisk design B

Hittade en länk till där man kunde se omdömen i alla ämnen. Alla var som jag förväntade mig och beskrev min prestation på ett mycket politiskt korrekt sätt. Förutom detta som bara skrämmer mig.

"Är intresserad och jobbar på. Jobbar estetiskt med helheten på ett bra sätt. Känns ibland som du är lite rastlös, vill iväg, annat som drar?"

ny design förhoppningsvis

Nu har jag en ny design på min blogg, är inte säker på att den går att se eftersom blogg.se krånglar rätt mycket och är segt med uppladdning av uppdateringar.
Det är väl kanske inte det snyggaste jag åstadkommit i mitt liv men jag kände att jag behövde bryta mönstret med svart, vitt, rött och snirklar av olika slag som jag alltid kör med. Det kanske blir jobbigt att läsa med allt det gröna och isånnafall får ni säga till.

För övrigt ska jag nog börja sälja mig. Jag gör din blogg för en öl!

rubrikidé saknas

Nu har det hänt, på en måndag av alla dagar, vårat älskade bilddagboken har fått ett nytt utseende. Reaktionerna är självklart fyllda av hat mot det nya och ovana.
Men med risk att drappas av ert förakt måste jag erkänna att jag gillar det. Funktionerna är faktiskt bättre och det ser ut som att bildkvaliteten blivit bättre

Nu hoppas jag att blogg.se gör samma sak innan jag blir galen. Idag kände jag för att göra om designen så jag pillar med stilmallen ett bra tag. Men plötsligt hakar allt upp sig och jag loggas ut helt utan förvarning och allt jag ändrat försvinner. Det är ett under att jag inte kastade ut datorn genom fönstret.

Det här med drömmar är lite knasigt

Som sagt så åkte jag hemefter jobbet idag och självklart så deckade jag totalt och sov fem timmar. Det knasiga med att sova på dagen är alla sjuka och verkliga drömmar, iallafall jag får sånt. Nu idag drömde jag om över en vecka av mitt liv, det var helt stört.
Först var jag och min familj på någon charterö och gjorde massa grejer som jag inte orkar gå in på, men vi upplevde verkligen en vecka utomlands. Sedan kom jag tillbaka till skolan och skulle ha nått konstigt historia förhör. Men eftersom jag varken går på historialektionerna eller pluggar hemma kunde jag inget. Därför sprang jag runt i hela MG för att försöka gömma mig för historialäraren. Det värsta avr att allt var så verkligt och att de jag känner var med och även random elever från skolan.

money money

Tänkte ju börja träna i veckanmen nu verkar det som att jag måste skjuta upp det tills jag får lön. Jag anser att mina föräldrar borde stå för mina träningskostnader, men eftersom de anser att jag är myndig ska jag betala sådant själv.

Men det är ju fel. Jag menar, när jag är arton gör jag av med alla mina pengar på krogen samtidig som jag lir fet av all öl och verlige borde börja träna. Det blir väl till att jogga istället fast det är helt okey nu när våren börjar komma.

För övrigt är jag otroligt pepp på det stundand påsklovet. Att jag har nästan varje dag fram till lördag planerad gör ju inte att tiden kommer gå långsammare. Men imorn ska jag faktiskt unna mig själv en hemmadag, för jag är helt enkelt så enormt skoltrött nu.

kära nån

Igår var det mys hos Christofer eftersom han fyller 19 år idag. Det firades med en fantastisk glasstårta och otroligt mycket sprit.

Innan mötte jag upp erika och Felicia och vi gick in på ica för att köpa lite folköl och cigaretter. När jag lägger upp mina fyra trefemmor i kassan frågar dom självklart efter mitt leg. Sedan kollar tanten i kassan på Felicia och Erika och säger att även dom måste visa leg för att jag ska få köpa mitt fyrpack.
Jag kan inte göra annat än att kolla på människan och försöka se om det är ett dåligt skämt. Men det var det inte. Jag kan förstå detta om jag skulle lassat upp en tre, fyra sexpack men nu handlade det ju verkligen om fyra stycken. Som om vi skulle dela på fyra folköl och bli fulla.
Jag fick inte heller köpa cigaretter eftersom mina vänner var under arton. Det var bara sjukt.

Varför ha en mobil om man inte kan smsa?

sms från okänd:

Hej de e annbrith e re mia i j akan .min mobil e tappad


Undrar även hur hon kunde få tag i mitt nummer eftersom abonnemanget står i min pappas namn.

Även jag har fel

Många av mina läsare har följt mig under större delen av mitt liv här på bloggen, jag älskar er. Just för att visa min kärlek tänkte jag, dagen till ära, avslöja en av mina mörkaste och vidrigaste hemligheter. Jag ber er att inte ta avstånd från mig efter det här.

Till saken nu. Jag hatar att städa. Inte sådan stor överraskning kanske. Men jag har på senare år blivit extrem. Jag väntar med att ta fram damsugaren tills dammet verkligen syns och jag damsuger enbart på ställen där man ser dammet.
Men den senaste tiden har det börjat krypa omkring myror på mitt golv. Så jag damsög av golvet och så men det hjälpte inte. Jag visste helt enkelt vad jag var tvungen till, dra ut min dubbelsäng och damsuga under den.
Det var bara att dra på sig skyddskläder och börja. Under sängen hittade jag drivor med damm, lite kläder och skräp. Konstigt nog hittade jag även en blå sko och en cigarett.
Så nu är mitt rum fritt från myror, jag kan börja använda mina blå tygskor igen och jag har en extra cigarett. Man borde städa lite oftare.

matteprov - tar fram kreativiteten i dig

Imorn har jag då nationellt prov i matte B, vilket nog ingen har missat eftersom jag tar varje tillfälle i akt att högljutt beklaga mig. Nu kom jag dock på fördelarna med detta - jag tvingar mig själv att åka hem tidigt för att plugga men får plötsligt en massa bildideér och en sprudlande kreativitet. Och till skillnad från i vanliga fall genomför jag faktiskt en idé. Xaoc! är back on track again så staden får akta sig.

rita

Sitter med en kaffepå grafen och borde egenligen vara ganska pepp, kaffe och grafisk design är liksom mina grejer. Men icke.
Våran uppgift är att rita serier. Jag har en fantastiskt kul idé, jag ser karaktärerna fraför mig. Men jag kan bara inte få ner det på papper. Jag kan helt enkelt inte rita över huvud taget och det är en rätt skrämmande tanke eftersom jag alltid trott att jag haft någolunda samarbete med pennan.
Nej nu ska jag väl försöka komma igång, sitta i tre timmar och rita bajs. PUSSHEJ.

I am just a dreamer and you are just a dream

Bara för att jag har rätt tråkigt just nu och inte har bloggat på ett tag bjuder jag på ett spammande av inlägg. Läste precis Jasmins blogg där hon hade gjort en lista över sin drömpojke så jag tänkte att jag skulle göra en sådan själv. Bara för att liksom.

- Han ska vara smal, nästan åt det beniga hållet men ändå ha en fin och mysig rumpa.
- Han ska ha mörkt, tjockt hår för det är mysigt att ta i.
- Han ska vara utbildad massör, kunna laga bra mat och ge mig frukost på sängen.
- Han måste älska nachos.
- Han ska vara intresserad av konst/formgivning/musik och kunna spela gitarr. Han får dock inte älska sin gitarr mer än vad han älskar mig.
- Han får absolut inte ha hår på ryggen.
- Han måste bli vän med alla mina vänner, men inte för bra vän så det blir jobbigt när det tar slut. Iochförsig så kommer det inte ta slut eftersom han är mannen i mitt liv, men ändå.
- Han ska bo i stan så jag får nära till skolan.
- Han ska ha minst en tatuering och gärna en piercing i läppen, för det är så mysigt att pussas då.
- Han måste ha lika störd humor som jag och kunna få mig att skratta även när allt känns jobbigt.
- Han ska vara spontan och bra på att festa.
- Han måste respektera mitt intima förhållande med min Ipod.
- Han ska göra sig bra på bild så jag kan fota honom.
- Han ska finnas på riktigt och inte bara i min fantasi.

Jag <3 skolan

På fredag är det nationellt prov i matte, i fem timmar i streck. Utan rast. Får de verkligen göra så? Borde det inte räknas som tortyr som för övrigt är förbjudet i Svergie?

update

Jag har hunnit göra otroligt mycket det senaste dygnet, orkar inte gå in på detaljer för det tror jag inte att någon bryr sig om. Men jag har iallafall gymmat(!) med Danne och tänkte köpa gymkort nästa vecka. För nu ska det bli ändring på mitt osunda leverne. Vi får väl se hur det går...

På tal om att må braså finns det nog ingen som kan få mig att må så bra som Jonatan. För att ta ett exempel så kom han in och väckte mig imorse med frukost på sängen. Sen satt vi i soffan och käkade mackor, drack dubbel espresso och kollade på Sagan om konungens återkomst.
Jag tror att det finns rimliga anledningar till varför jag är så kräsen när det gäller killar. Ska jag tillbringa en längre tid med någon ska han vara minst lika bra som mina vänner.

prov är ansträngande

Efter två och en halv timmes nationellt prov var nästan alla mediagymnasiets tvåor sjukt hungriga, eller iallafall var jag det.
Det är rätt tyvärr rätt lång kö i cafeterian men tillslut är jag nästan framme och tänker på hur otroligt gott det ska bli med mat. Men fick jag någon mat? Icke. Plötsligt går brandlarmet och eftersom mg-elever inte är så smarta så reagerar ingen. Tillslut lyckas lärarna tvinga ut oss. Så där står jag, hungrig och frustrerad. Det ända jag fick med mig från matsalen var en sned gaffel.
Som tur var så brann det inte och vi fick komma in efter en stund. Men jag lovar att om klockan hade hunnit passera två innan vi blivit insläppta hade ett upplopp skapats. 

Vänner och bekanta

Lördagen spenderades på klubben Vänner och Bekanta. Det var nog en av mina bästa klubbupplevelser hittills. Rekomenderar alla att gå dit.
Kvällen började hos Christofer med fina drinkar, bra musik och trevligt folk. Det var också så den fortsatte; enbart Xider spring hela kvällen (har tröttnat lite på öl), grym musik och massa dans. Mådde verkligen hundra procent bra för första gången på länge och jag var verkligen perfekt berusad.
Vinglade sedan hem till Peter för att slippa ta nattbussen hem. Kände mig så jävla cool så jag gick med solglasögon hela vägen från t-centralen till Peter's. Men tack vare brillorna slapp jag iallafall se folks irriterade blickar mot blondies med solbrillor mitt i natten.

På tal om onda blickar så fick jag ett par riktigt obehagliga sådana på dansgolvet när jag dansade med Christofer. Det var verkligen några tjejer som försökte skrämma bort mig från dansgolvet med sin mördande blickar, för att de skulle kunna ge sig på min danspartner. Ska inte vi tjejer hålla ihop etc.?

Om sannolikhet

Sannolikt va, det betyder väl nåt som är likt sanning. Men riktigt lika sant som sanning är det inte om det är sannolikt.

Nu har vi tydligen inte råd med äkta sanningar längre, utan vi får nöja oss med sannolikhetskalkyler. Det är synd det, för dom håller lägre kvalitet än sanningar. Dom är inte lika pålitliga. Dom blir till exempel väldigt olika före och efter.

Jag menar före Harrisburg så var det ju ytterst osannolikt att det som hände i Harrisburg skulle hända, men så fort det hade hänt rakade ju sannolikheten upp till inte mindre än 100 procent så det var nästan sant att det hade hänt.

Men bara nästan sant. Det är det som är så konstigt. Det är som om man menar att det som hände i Harrisburg var så otroligt osannolikt så egentligen har det nog inte hänt.

I själva verket gick ju hela det socialdemokratiska partiet och väntade i över ett halvår på att få veta om det som hände i Harrisburg har hänt eller inte, innan de kunde bestämma sig för om dom ska tycka att kärnkraften är så farlig som den skulle vara om det som har hänt i Harrisburg hade hänt. Nu har dom bestämt sig till sist, och tydligen kommit fram till att det som hände i Harrisburg inte har hänt, men att vi å andra sidan måste ha mycket bättre säkerhetsanordningar så det inte händer här också.

Och man förstår ju att dom har tvekat, för en sån olycka inträffar ju enligt alla sannolikhetsberäkningar bara en gång på flera tusen år, och då är det ju i varje fall inte troligt att den har hänt redan nu, utan det är väl i så fall mera sannolikt att den har inträffat längre fram. Och då kommer ju saken i ett annat läge. För det kan ju inte vi bedöma nu. Då. Eller...

Sen är det också det att om det som hände i Harrisburg verkligen hände, mot förmodan, så är ju sannolikheten för att det ska hända en gång till, den är ju så oerhört löjligt jätteliten så att på sätt och vis kan man säga att det var nästan bra att det som hände i Harrisburg hände, om det nu gjorde det. För jag menar då kan man ju nästan säkert säja att det inte kommer hända igen.

I varje fall inte i Harrisburg. Och säkert inte samtidigt som förra gången.

Risken för en upprepning är så liten att den är försumbar. Med det manas att den finns inte, fast bara lite.

Nu är ju det här rätt krångligt för gemene man, så egentligen är det väl ingen idé att ha folkomröstning om sånt här. Folk i allmänhet dom tänker förstås på sitt grovhuggna vis att det som hände i Harrisburg verkligen har hänt. Dom tar det som en sanning. Tala alltid sanning, barn, sa våra föräldrar till oss. Det får vi inte säga till våra barn utan vi måste lära dom att alltid tala sannolikt. Att säga sannolikheten, hela sannolikheten och ingenting annat än sannolikheten.

Så att dom inser att det som hände i Harrisburg inte kan hända här, eftersom det inte ens hände där, vilket hade varit mycket mer sannolikt, med tanke på att det var där det hände.


 


av Tage Danielsson, monolog av densamme i lunchrevyn "Under Dubbelgöken". Det var Hans Alfredson och Tage Danielsson kortaste revy, som pågick en timme vid lunch på Berns 1979-80, och ska ses mot bakgrund av debatterna och folkomröstningen om kärnkraft som hölls i mars 1980. Revyn hade premiär den 17 oktober 1979.

 


lycka är

att efter 24 timmar utan mat komma hem och bli serverad nachos och få en 200g chokladkaka. Däremot säger min syster att jag kommer bli tjock men det tror jag inte på.  

Det finns en anledning till varför jag helst står bakom kameran

snyggo

tänk..

..vad bra man skulle må om man slapp gå till skolan. Som ett sommarlov fast hela året.

umgänge

Idag har jag träffat otroligt mycket människor och det gjorde mig att må otroligt bra. Jag är nästan helt frisk nu och det känns underbart. Tänk vad lite frisk luft och trevligt sällskap kan åstakomma.
Dock är jag ju inte på långa vägar frisk nog för skolgång imorn. Jag måste ju se till att vara fit for fight när helgen kommer. Sen är jag ju faktiskt lite snorig fortfarande.. och när jag tänker på skolan får jag faktiskt lite, lite feber tror jag.

size does matter

I min familj är vi, så att säga, väldigt öppna med varandra när det gäller sexuella frågor. Eller snarare, jag och Lotta(15år) diskuterar ingående medans mamma inte riktigt vet vad hon ska säga. Kajsa(11år) sitter berdvid och frågar "vadå? vadå? VADÅ?!" om allt och pappa springer och gömmer sig.

Till saken. Idag när vi satt framför TV:n som en klassisk svenssonfamilj kommer ämnet menssex på tal av någon okänd anledning och vi börjar diskutera om det är äckligt eller inte. Jag säger att jag tror inte att jag haft sex när jag haft mens, iallafall inte när det vart mycket. Då kollar Lotta på mig med stora ögon och säger "Men duschen då?".
Vad ska jag svara? Nej, för att alla mina pojkvänner varit över 180 cm långa. 
Det blir tyst medans alla funderar på vad jag sagt, tills plötsligt min mamma kommer på vad det handlar om och börjar rent ut sagt asgarva.
" HAHAH du skulle ju aldrig nå upp. HAHAH. Men kan dom inte stå på knä då?"

Tack mamma, det värmde.
Men nej, så kort är jag inte. Och ja, min familj är inte riktigt som man ska.

ålderna gör sig påmind

Efter en trip till ekerö centrum och sushilunch i solen parktiskt taget dog jag. Åkte hem och sov i fyra timmar och nu mår jag sämre igen.
Möjligtvis är det min höga ålder som gör sig påmind med ledvärk och extrem trötthet. Någon som känner samma sak och vill åka till samam ålderdomshem som jag?

Eller får man skämt om sånt?

överlevnadsplan

Jag har gjort upp en plan nu. En överlevnadsplan. Det känns bra med en plan, med något att följa, något att fokusera på. Egentligen gillar jag inte planer, jag vill att allt kommer till mig och jag vill inte tänka utan bara agera. Men det funkar inte längre.

För det första ska jag börja skissa med blyerts igen, det får mig att må bra. Det känns bättre att måla det som gör ont än att skriva och sätta ord på det.
Sedan ska jag börja på något som har med terapi och inre lugn att göra. Mina pappa går på det och om det tillochmed hjälper honom borde det hjälpa mig.
Sist ska jag sluta fokusera på hur dåligt det är med rökning, det kan jag ta itu med sen för cigaretterna lugnar mig. Istället ska jag fokusera på det som får mig att må sämre - alkoholen. Jag ska inte sluta festa men jag ska dricka mindre när ja festar.

---

Efter att ha sett filmen Ensemble, c'est tout (tillsammans är man mindre ensam) fick jag inspiration till att skissa för första gången på evigheter. Jag satt ute i solen i två timmar, rökte, skissade och drack te. Det fick mig att må bättre än jag gjort på länge.
Måla är bra för det är inget krav, ingen kommer ju ändå få se vad jag gjort. Det är privat, som terapi, som medecin för rastlösheten. Tack för mig.

att kunna springa fort

Jag satt precis och kollade upp kalenderna för vårterminen när tanken slår mig att det bara är en månad skolgång kvar av tvåan. Detta eftersom vi praktiserar sista två månaderna. Det känns liksom lite tomt att tänka på att man inte kommer träffa vissa personer och lärare på ett halvår, för dessa personer blir ju ändå en stor del av ens vardag.
Jag kommer säkert bli sentimental då, dagen innan APUn börjar. Jag kommer med tårfyllda ögon kolla på alla personer i min skola, alla jag känner denna hatkärlek inför.
Jag kommer vilja gå fram till emoettorna och säga till dom att dom är mycket fina emos och att de ska ta det lugnt medan vi är borta.
Jag kommer vilja krama om filmnördarna i tvåan och säga åt dem att förtsätta vara sig själva. (Även om det inte lär behövas så mycket.)
Jag kommer vilja säga till matpersonalen att sluta vara så bittra, att de borde göra nått de verkligen gillar för livet är mer än det där.
Sist men inte minst ska jag gå fram till filmsebastian och bara säga till honom att växa upp, att han faktiskt kan få vänner i sin egen ålder för han är rätt rolig ibland.


nere och förvirrad

Idag har helt enkelt varit en värdelös dag och det hatar jag. Det känns viktigt att göra något som känns betydelsefullt varje dag, göra något, bara en småsak som får en att må bra. Men idag har nästan bara sovit. Om denna trötthet beror på min svaga feber, min deppighet eller helt enkelt att jag är så uttråkad och rastlös, det vet jag inte. Men jag vet att jag inte vill må såhär. Men ja ja, allt känns väl bättre när febern och förkyldningen försvinner så att jag kan gå till skolan och träffa folk. För ja, skolan känns fakt iskt mer värt en att vara hemma och sunka.

Mitt kommande ragg

image5

funderingar om livet

Jag undrar
varför bussen luftkonditionering endast funkar på vintern
och hur hemglass kan gå runt när det inte är sommar.

Jag undrar
varför SL-minuter tar en evighet
medans en timme tillsammans med rätt person försvinner på ett ögonblick.

Jag undrar
varför förbjudet sex är bättre än allt annat sex
och varför en ointresserad person alltid får oändligt med ragg.



raggningsreplik

Morai: "Jag kan inte kolla på dig frö du är så het så det bränner på mina hornhinnor."

RSS 2.0